Bouwbedrijf Veldman
Tuinbouwweg 8
9982 EK Uithuizermeeden
T: 0595 413447
E: info@bouwbedrijf-veldman.nl

Over Bouwbedrijf Veldman

Bouwbedrijf Veldman werd in 1918 opgericht door familie Veldman, in het Noord-Groninger dorp Uithuizermeeden. Inmiddels zijn we drie generaties Veldman verder en wordt het succesvolle bedrijf vandaag de dag gerund door Koos Veldman en Richard Visser. 

Over bouwbedrijf Veldman

Al jaren is Bouwbedrijf Veldman een begrip in en rondom de gemeente Eemsmond. Wij werken nog steeds voor een grote groep trouwe klanten, maar halen ook vele nieuwe tevreden klanten binnen. Dit gebeurt veelal via mond-tot-mondreclame, wat aantoont dat ons bouwbedrijf de juiste resultaten behaalt met de projecten die worden uitgevoerd. 

U bent bij ons op het juiste adres voor kleine en grote projecten, bestaande uit zowel simpele als complexe werkzaamheden. Wij ondersteunen u vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering. 

Bouwbedrijf Veldman werkt met een vaste kern van 10–15 medewerkers. Daarnaast werken wij met vaste onderaannemers, tekenbureaus, constructiebureaus, installateurs, tegelzetters, stukadoors en schilders die ieder bijdragen aan het gewenste eindresultaat. 

Sterke punten van Bouwbedrijf Veldman

Wat zijn onze sterke punten? We zetten het graag voor u op een rij:

  • Korte lijnen tijdens de gehele bouwprocedure
  • Werkvoorbereiding, tekenwerk en uitvoering onder een dak
  • Aansturing onderaannemers op het juiste moment
  • Uitvoering door eigen personeel en onderaannemers
  • Een eindresultaat waar u geen spijt van krijgt
Bel mij terug