AARDBEVINGSSCHADE

Sinds enkele jaren worden o.a. in Groningen veelvuldig aardbevingen geregistreerd. Deze aardbevingen kunnen zorgen voor de nodige schade aan woningen. U kunt denken aan bijvoorbeeld scheuren in de gevel, lekkende kelders of loszittende schoorstenen.
Als bouwbedrijf in Noord-Groningen wordt Bouwbedrijf Veldman vaak ingeschakeld voor het herstellen van deze aardbevingsschade. Wij verzorgen onder andere bouwkundige versterking, oftewel preventief herstel. Ook kunnen wij risico-elementen wegnemen zoals schoorstenen, dakkapellen en andere  bouwelementen. Ook worden we vaak ingeschakeld voor kosmetische schadeherstel.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

Heeft u schade waarvan u vermoedt dat dit veroorzaakt is door aardbevingen? U dient zich dan aan te melden bij de IMG. Hier wordt het proces gestart om de ontstane schade op te nemen, te kwalificeren en indien nodig te taxeren. Bij het verkrijgen van uw schadevergoeding kunt u zelf aangeven dat u de schade wilt laten herstellen door Bouwbedrijf Veldman. Dankzij onze ruime ervaring met bouwprojecten en schadeherstel weten wij precies hoe we een dergelijke klus aan moeten pakken. 

Bouwbedrijf Veldman logo